Vračila blaga

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V 14 dneh od prevzema blaga imate pravico, da nam na e-naslov: info@finatrgovina.si ali na tel: +386(0)40 759 169, sporočite, da odstopate od nakupa, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za vašo odločitev.

Blago nam morate vrniti najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. Ne glede na obliko odpovedi nam morate predložiti kopijo računa. Prejeto blago morate vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

Prejeta plačila vam vrnemo na vaš TRR. Vračilo opravljenih vplačil izvedemo v roku 15 dni po tem ko prejmemo blago na naš naslov. Vračilo lahko zadržimo, dokler ne prejmemo vrnjenega blaga ali dokler ne pošljete dokaza, da ste blago poslali nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov – povezava: http://www.zps.si/images/stories/zakoni/zvpot_enpb_dec11.pdf (neuradno prečiščeno besedilo).

Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naše stroške na naslov: RMB Plus d.o.o., Smoletova ulica 16, Ljubljana, 1000 Ljubljana. Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: info@finatrgovina.si ali na tel: +386(0)40 759 169 (pon-pet: 8-19h in sob: 8-13h).