Neverjetno je gledati slike, kako so skozi zgodovino oblačenja, ljudje vplivali na spreminjanje mode in dodatkov skozi čas. Nekateri izmed priljubljenih modnih kosov – klasičnih, zdržijo preizkušnjo in le redko kdaj izpadejo iz mode. Sledimo jim z letnimi trendi. Drugi kosi - NAKIT - pa sledijo tekočim trendom in lahko jih štejemo za modne muhe, ki so priljubljeni vsako sezono, 365 dni v letu.
Listam revije, surfam po netu in sledim Hollywoodskim estradnikom in pogled se mi vedno ustavi na nakitu, bolj kot na oblekah. Razumem, da so modni dodatki stvar okusa vsakega posameznik, pa vendar ugotavljam, da če slediš Hollywoodski meki si vedno IN. Nakit je dopolnilo oz. pika na i oblačilu. Celo k gledaš * Hollywood trenirka * bejbe imajo v ušesih extra velike shine uhane k jih pač ne moraš spregledati NIKAKOR - NO WAY.
Hollywood nikoli in nikdar ne kiksne, kar se tiče mode in celotnega outfita.
Čim več verižic imaš okoli vratu, bolj se pogledi mimoidočih ženskic obračajo za teboj in tudi one jih MORAJO IMETI – MUST HAVE, če ne takoj pa tekom dneva. Ta pogumne, te celo ustavijo in vprašajo za trgovino, kje si jih kupila. Ma kar povej kje, v Fini Trgovini seveda.

Uhani