Če še niste, je čas, da okrasite svoja zapestja in jih izpostavite. Z dobro izbranimi kosi zapestnic, lahko pritegnete marsikateri pogled. Vedno zavihajte rokave, pa četudi je zunaj mraz. Ste se spraševale, kaj manjka v vaši šatulji za nakit? Dam vam namig: v FiniTrgovini imate odgovor.
Nekoč mi je moja BF rekla, da kje poleg časa, ki ga namenim za oblačenje, makeup, lakiranja nohtov- najdem čas, da se okrancljam z več 5-imi zapestnicami na vsaki roki. Jaz pa sem ji odgovorila, da s tem, ko nosim zapestnice vsak dan, nosim ljubezen do tega nakita in posledično ljubezen do mode. Rada pokažem svoj nakit ,ter sprejemam tako kritike kot pohvale, pa vendar se zavedam, da je vsak kos opažen in to je moj namen. Sama sem namreč pristašica, da nakita ni nikoli preveč. Izberi sama. Včasih se zgodi, da tvoji oblekici nekaj manjka, eno dopolnilo in to je vsekakor lep kos nakita, ki ga vsaka mora imeti doma. Ni izgovorov! Zakaj ne bi dodala malo sijaja, blinga in se izpostavila, pa naj bo to doma, v pisarni ali pa ko odneseš smeti v koš, ki je pri sosednjem bloku. Lahko se zgodi, da mimoidočemu moškemu padeš v učke in ti po nesreči poljubi roko? Vsekakor si vsakič opažena. S tem si dvigneš tudi samozavest. Včasih je najmanjši dodatek tisti, ki te naredi edinstveno.
Si boš dovolila, da tudi tvoja bestička pokaže malo nevoščljivosti? Nič ni narobe, če je malo ljubosumna, tako vsaj veš ,da ima tudi ona tapravi Look na lepe stvari. Si pripravljena? Je ona pripravljena?

Kako pritegniti pogled na zapestje?